Uitvaart verzekering

Kapitaal  (Alleenstaande/Gezin):

Eén van de grote voordelen van deze verzekering is dat u alles helemaal zelf bepaalt. U neemt dus de totale regie van uw eigen uitvaart in handen, zonder dat u verplicht bent om bepaalde standaarddiensten af te nemen. Bijvoorbeeld in het buitenland bent geboren en u daar ook uw uitvaart wilt laten plaatsvinden. Of wanneer u in Nederland bent geboren maar om een bepaalde reden in het buitenland uw uitvaart wilt laten verzorgen. Hoe u het ook wilt: ú bepaalt de hoogte van het bedrag en Ardanta keert uit. Heel eenvoudig.

 

De vergoeding / Dekking

 

 

 

 

Bereken u premie online

Klik en sluit

Kapitaal (Alleenstaande):

De uitvaartkostenverzekering van Klaverblad Verzekeringen keert bij overlijden een bedrag uit om de kosten van begrafenis of crematie op te vangen. De uitkering stelt de nabestaanden in staat om zelf te bepalen op welke wijze de uitvaart wordt verzorgd.

 

De goedkoopste kapitaal verzekering zonder franje

 

 

 

 

 

De vergoeding / Dekking

 

 

 

 

Bereken u premie online

Klik en sluit

kalverblad-uitvaart-kapitaal-verzekering

© 2009 Advies Bureau Combee

Natura (alleenstaande/gezin) :

De Uitgebreide Uitvaartverzekering dekt de voornaamste kosten bij overlijden als Monuta de uitvaart verzorgt. Bijvoorbeeld die van de auto die de kist vervoert en de volgauto’s, de kaarten en de diensten van de uitvaartverzorger.

Daarnaast krijgen jouw nabestaanden een vrij te besteden bedrag om je extra wensen uit te voeren. Dit bedrag kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de lokale grafkosten of het aanschaffen van een grafsteen of sierurn.

 

 

 

De vergoeding / Dekking

 

 

 

 

Bereken u premie online

Klik en sluit

Persoonlijke offerte
KAPITAAL / NATURA UITVAART VERZEKERING