Met de inboedelverzekering verzekert uw inboedel tegen schade door de meest uiteenlopende oorzaken. Wij bieden u in het Pakket een zeer uitgebreide dekking. U bent onder meer verzekerd voor schade door brand, diefstal, water, schroeien en inductieschade (indirecte blikseminslag). Tevens is er een extra dekking mogelijk voor “alle onheil” en zelf  een buitenshuis verzekering is mogelijk
 

U kunt de waarde van uw inboedel vaststellen met behulp van de zogenoemde inboedel waardemeter. Als u van deze waardemeter gebruikt maakt dan zal verzekeraar 5 jaar lang de garantie dat in geval van schade geen beroep zal worden gedaan op onderverzekering.

 

Opstal-/woonhuis verzekering
De opstalverzekering verzekert uw woning tegen schade door de meest uiteenlopende oorzaken. Ook hier bieden wij u een zeer uitgebreide dekking. Uw woning is verzekerd voor brand-, storm-, braak- en waterschade. Bovendien biedt deze verzekering dekking voor het zogenoemde hak- en breekwerk en het herstelwerk aan muren en vloeren in geval van het opsporen van een lekkage.
 

Ook kunt u al uw glas (dwz de ruiten die dienen tot lichtdoorlating) meeverzekeren voor schade als gevolg van breuk, Hiervoor betaalt u dan een geringe premietoeslag.

 

Kostbaarhedenverzekering
Op uw inboedelverzekering is vanzelfsprekend uw gehele inboedel verzekerd. Sommige zaken zijn echter zo kostbaar, dat u ze lierver extra goed verzekert. Deze zaken kunt u onderbrengen op een speciale kostbaarhedenverzekering. Zo kunt u op de kostbaarhedenverzekering uw sieraden, schilderijen, foto-/filmapparatuur of muziekinstrumenten verzekeren. Op zogenoemde all-risk condities.

© 2009 Advies Bureau Combee

Persoonlijke offerte
Execution Only

Nee,

Ik wil direct zelf afsluiten.

 

 

 

(*) Execution Only is bedoeld voor de klant, die al precies weet wat hij of zij wil hebben zonder uitgebreid adviestraject. De klant is daarbij zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en beheer van de schadeverzekering.

Ziet u ook onze disclaimer.

 

Voordeel op internet
Actie / Aanbieding

Aegon:

10% premie retour als u geen schade claimt

 

Reaal:

25% vinex-wijken korting

 

Pakketkorting:

Bij 2 of meer verzekeringen bij één maatschappij, krijgt u pakket korting. Dit kan wel op lopen tot 12%

WOONHUIS / OPSTAL / INBOEDEL / KOSTBAARHEDEN VERZEKERING:
Woon verzekering(en)