© 2009 Advies Bureau Combee

Gezin

Gezinsverzekering
Denkt u zich eens in dat u bij een bezoek aan de buren een hele kankoffie over het nieuwe kleed gooit. Het kleed is onherstelbaar beschadigd. Op zo'n moment bent u blij dat u dat u AVP hebt afgesloten.
In nog veel meer gevallen is de AVP onmisbaar. Stel u voor dat u zich eens voor dat u iemand letsel toebrengt. Dit is op zich al erg genoeg maar de financiële schade kan hierbij al snel oplopen tot enkele tonnen en soms nog meer.

 

De rechtsbijstandsverzekering
U staat er waarschijnlijk niet vaak bij stil maar er zijn behoorlijk veel situaties waardoor u in een juridisch conflict kunt geraken. Zo kunt u ongewild in conflict komen met bijvoorbeeld uw buren, uw werkgever, justitie of een winkel waar u iets hebt gekocht. Met name in het verkeer ontstaan veel juridische conflicten.De rechtsbijstandsverzekering is een verzekering waarmee u in al deze situaties recht heeft op rechtshulp door bijvoorbeeld een advocaat.

 

Ongevallenverzekering
De gevolgen van een ongeval zijn vaak verstrekkend. Niet alleen voor het slachtoffer maar ook voor de directe omgeving. De financiële gevolgen kunnen uiterst onaangenaam zijn als er geen goede verzekering is afgesloten om dit soort risico's af te dekken. U ontvangt bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval een bepaald geldbedrag. De hoogte van de premie en het uit te keren bedrag en de afhankelijk van de door u gekozen combinatie.

Persoonlijke offerte
Actie / Aanbieding

Pakketkorting:

Bij 2 of meer verzekeringen bij één maatschappij, krijgt u pakket korting. Dit kan wel op lopen tot 12%

Mededeling

Offerte binnen 24 uur

 

GEZINS AVP AANSPRAKELIJKHEID RECHTBIJSTAND en ONGEVALLEN VERZEKERING: