© 2009 Advies Bureau Combee

Vrije tijd

Doorlopende reisverzekering
Wanneer u de doorlopende
reisverzekering in uw Privé Pakketpolis opneemt, hoeft u zich nooit meer druk te maken om een reisverzekering. Uw verzekering gaat namelijk automatisch in op het moment dat uw reis begint. U hoeft ons niet eens te melden dat u vertrekt.

De doorlopende reisverzekering biedt u zo veel gemak en is ook nog eens zeer voordelig. Wanneer u tweemaal per jaar op reis gaat kan de doorlopende reisverzekering voor u al goedkoper zijn een verzekering voor een korte periode.

Of u nu de zon opzoekt, gaat skiën of een dagje naar België gaat, u bent met Privé Pakketpolis altijd optimaal verzekerd.

 

Vouwwagen, sta- en tourcaravanverzekering
Voor ieder type caravan bieden wij u de juiste verzekering. Zo kunt u naast sta- en toercaravans bij ons ook uw vouwwagen verzekeren. Eventueel incl. Hagelschade

 

Pleziervaartuigverzekering
Varen is bijzonder populair. Maar helaas bestaat ook op het water de kans op schade. De schade aan uw eigen vaartuig of schade die u aan anderen toebrengt kent soms verstrekkende financiële gevolgen. De wetgeving op het gebied van wettelijke aansprakelijkheid is de laatste jaren verscherpt. Daarom is het zeker aan te bevelen een pleziervaartuigverzekering af te sluiten.

Persoonlijke offerte
VRIJE TIJD / BOOT / SLOEP / CARAVAN / STACARAVAN / REIS EN ANNULERING VERZEKERING: