Wie is Hypotheek- & Verzekering ABC:

Hypotheek- & Verzekering Advies Bureau Combee is een jong en dynamisch assurantie- en hypotheekbedrijf. Meer dan 15 jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen heeft uw adviseuraanhuis.nl

Hypotheek &Verzekering ABC heeft een uniek concept voor u.

U heeft steeds minder tijd om uw financiële zaken te regelen. Die regel ik voor u!! Nu maakt u een afspraak met uw bank en dit moet meestal op het (hoofd)kantoor van die bank gebeuren. Dit kan vaak alleen maar overdag en bijna nooit in de avonduren. Hypotheek-& Verzekering ABC komt naar u toe, wanneer het u uitkomt.  Bij u thuis ,online of als u het wenst op uw werk.

Waar is Hypotheek-&Verzekering ABC goed in?

Clichés bestaan al in overvloed. Hypotheek- & Verzekering ABC vindt dat  termen als “maatwerk”, “onafhankelijk”  en “scherpste tarief”  vanzelfsprekend zijn, dus dáár zal ik u niet mee vermoeien.

 

Creativiteit is mijn toegevoegde waarde en kennis is mijn kracht. Hypotheek- & Verzekering ABC kent de producten en voorwaarden van de verschillende banken en verzekeraars. Hierdoor ben ik in staat om reële professionele hypotheek adviezen te geven die nét dat extra voordeel opleveren.

 

Bas Combee is “Erkend Hypothecair planner”. Hiermee loopt  de adviseuraanhuis.nl ver vooruit in de branche en natuurlijk wordt aan de scherpe wetgeving van de AFM voldaan.

 

Neem gerust contact met ons op, ook voor een second opion en wij zoeken voor een passende aanbieding.

Met vriendelijke groeten,
Hypotheek- & Verzekering
ABC

Bas Combee
Erkend Hypothecair planner

www.adviseuraanhuis.nl

© 2009 Advies Bureau Combee